hu rs sk
0 buc

Aviz juridic

Accesul și utilizarea site-ului web sunt guvernate de legea aplicabilă și de acești termeni legali. Vizitând site-ul web, acceptați acești termeni legali, chiar dacă nu sunteți utilizator înregistrat al oricăruia dintre serviciile de pe site. Dacă nu sunteți de acord cu termenii legali, vă rugăm să nu vizitați site-ul nostru.

4K Industrial Solutions and Services LLC. Are dreptul să schimbe condițiile legale în orice moment. Prin urmare, vă rugăm să vizitați periodic acest site pentru a vă familiariza cu termenii legali în vigoare în acea perioadă.

Accesând site-ul www.123scule.ro („Site-ul web”), sunteți de acord cu următorii termeni și condiții, chiar dacă nu sunteți un utilizator înregistrat al sistemului:

- Conținutul de pe site este proprietatea intelectuală exclusivă a 4K Industrial Solutions and Services LLC. (denumit în continuare „Furnizorul de servicii”).

- Furnizorul de servicii își rezervă toate drepturile legate de copierea și distribuirea oricărei părți a site-ului web prin orice metodă sau tehnică. Conținutul site-ului este protejat de legile internaționale și maghiare.

- Este interzisă prelucrarea și vânzarea totală sau parțială a site-ului web (text, grafică, mărci comerciale, fotografii, structura datelor, structură, procedură, program etc.) fără acordul prealabil scris al Furnizorului de servicii. Puteți salva sau imprima anumite părți ale conținutului site-ului pe hard disk numai pentru propria dvs. utilizare, dar în acest caz nu aveți dreptul să utilizați în continuare, să distribuiți, să stocați într-o bază de date, să descărcați sau să introduceți pe piață a reprodus o parte a site-ului web.

- Paginile site-ului web sunt protejate de drepturile de autor în întregime, împreună cu reclamele, este interzisă decuparea oricărei părți a acestora, retransmiterea părții mutilate publicului în orice mod.
De asemenea, este interzisă reflectarea conținutului site-ului web, adică retransmiterea acestuia prin operațiuni tehnice, chiar și sub formă nemodificată, fără permisiunea prealabilă scrisă a furnizorului de servicii.

- Utilizarea neautorizată a site-ului va avea consecințe penale și civile.

- Notificările despre site-ul web pot fi primite numai prin trimitere la site-ul web, astfel încât destinatarul să nu modifice informațiile originale și este obligat să includă o referință clară la site-ul web în toate referințele ulterioare.

- 4K Industrial Solutions and Services LLC. Nu este responsabil pentru funcționarea continuă și fără erori a site-ului web și nici pentru corectarea erorilor detectate în legătură cu funcționarea site-ului web. În cazul în care utilizarea site-ului web are ca rezultat repararea sau înlocuirea datelor sau instrumentelor, nu vom fi răspunzători pentru costul unei astfel de reparații sau înlocuiri.

- Furnizorul de servicii se străduiește să furnizeze informații corecte și autentice, dar nu își asumă răspunderea pentru orice daune rezultate din informație.

- Utilizarea neautorizată are consecințe penale și civile. 4K Industrial Solutions and Services LLC. Poate solicita încetarea încălcării și compensarea daunelor.

Aceste condiții legale sunt guvernate de legislația maghiară, indiferent de dispozițiile dreptului internațional privat. Prin accesarea și utilizarea site-ului web, sunteți de acord în mod expres cu jurisdicția exclusivă a instanțelor maghiare cu privire la litigiile legale.

Traducere automată automată. În toate privințele, textul original maghiar este decisiv. Textul original poate fi vizualizat pe site-ul mesterszerszam.hu.